Markkinapaikka valokuvauspalveluille ja valokuvaajille

by Heikki Johansson

Valokuvaajat.fi

Pitkä aika on ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoituksestani ja suurin syy siihen on se, että olen pyrkinyt tekemään enemmän asioita, joista on selkeästi suoraa hyötyä yritykselleni (Ei sillä, etteikö tämän blogin kirjoittaminenkin olisi hyödyllistä, mutta joka tapauksessa).

Perustin viime vuoden lokakuussa Valokuvaajat.fi –palvelun, josta on tarkoitus kehittää Suomen johtava markkinapaikka valokuvaus-, videokuvaus-, ja kuvankäsittelyalalle. Ja itseasiassa palvelu on jo Suomen johtava tällä toimialalla!

Miten tein Valokuvaajat.fi palvelun?

Uudenvuoden  jälkeen aloitin palvelun uudistamisen ja noin 3 kk täyspäiväisen ohjelmointiopiskelun ja ohjelmoinnin jälkeen sain uuden palvelun julkaistua, jonka toimintaan olen jo kohtuullisen tyytyväinen.

Rakensin palvelun Django Frameworkin ja Mezzanine CMS -ytimien päälle, joten suuri osa peruskoodista oli valmiina, mutta kaikki viestiliikenteeseen liittyvät asiat piti rakentaa itse.

Toki parannettavaa löytyy jatkuvasti. Asiakaspalvelun sekä toiminnallisuuden kehittäminen palveluntarjoajille ja loppukäyttäjille ovat asioita, jotka vaativat paljon huomiota.

Tällä hetkellä palvelussa on jo noin 40 yritystä eri puolilta Suomea ja tavoitteena on kasvattaa palvelua vielä koko Suomen alueella. Mukana ovat mm. mainoskuvaus ja tuotekuvaus -palvelut ja kuvausrepertuaari tulee vielä kasvamaan uusien yritysten mukana.

Lyhyestä virsi kaunis: Mikään ei saa tällä hetkellä omaa mielenkiintoani syttymään, niin hyvin kuin oman tuotteen kehittäminen ja asiakaspalautteeseen vastaaminen :D.

Tässä vielä linkki Valokuvaajat.fi facebook-sivuille, sekä hääkuvauksen hinta -sivulle, joka konvertoituu hääkuvauspalveluja tarvitseviksi asiakkaiksi hyvin.

Kaikkien palvelun alasivujen tarkoitus on helpottaa valokuvauspalveluiden ostamista ja markkinoida palveluita, jolloin etusivu ei jää ainoaksi kanavaksi myydä palvelua.

Leave a Comment

Roskapostisuodatus *

Edellinen artikkeli:

Seuraava artikkeli: